Om os

 • division af Energy LightFremtidens energiløsninger

  Vores mission er at fremme besparelser igennem sikre investeringer i fremtidens energiløsninger og effektivt at styrke vores kunders konkurrenceevne og beskæftigelse. Energy Light er en ordreproducerende virksomhed og sikrer derigennem, at vi altid benytter de nyeste teknologier, for at du kan få det optimale udbytte på drift og besparelse. Vi ønsker at være din sparringspartner til din energioptimerede belysning, også som second opinion. Hos Energy Light benytter vi vores dygtige partnere til at udføre installationen. De er placeret over hele landet og er derfor altid tæt på dit nærområde. Vores samhandel med de bedste og ofte store leverandører på markedet betyder, at vi altid kan give et godt og konkurrencedygtigt tilbud, som giver det optimale udbytte for dig. Vi har en del agenturer, som sikrer, at vi altid finder den bedste løsning. Energy Light er 100% danskejet med gode agenturer igennem vores partnerkontor i Hong Kong, som også er en del af vores RD-strategi. Skærper CSR-profilen Da vi har stor viden inden for fremtidens energiløsninger, kan vi hjælpe internationalt. Det betyder, at vi ved at samarbejde med vores kunder skaber mulighed for bæredygtig udvikling i katastrofe-og udviklingslande. Det betyder, at vi skaber rammer for livgivende vand, tryghedsskabende belysning og uddannelsesprogrammer. Hjælp os med at hjælpe både lokalt og internationalt. Det skærper din virksomheds CSR-profil. Altid nær dig
 • Hvad er Forever Green?

  Forever Green er en forsikring, hvis formål er at sikre vores kunder besparelser og et bedre arbejdsmiljø. Vores projekter er miljøvenlige og deraf kommer navnet Forever Green. Med en Forever Green aftale servicer og udskifter vi produkter, som går i stykker - uden ekstra omkostninger. Vores servicepartner påtager sig vedligeholdelse af produkterne/løsninger, så I ikke skal tænke på det. Vi er førende inden for de nyeste teknologier, og vi har derfor mulighed for at kunne tilbyde at overvåge de tilmeldte produkter i Forever Green aftalen. Vi vil dermed kunne være igang med at servicere dit teknisk anlæg, uden at du har været klar over, at der er en fejl på et af produkterne. Vi kalder det Danmarks bedste garanti.
 • Hvordan gør i?

  Ud fra de energiløsninger I ønsker, beregne vi en præmie, som passer lige efter jeres behov. Vi har de bedste leverandører på markedet, og det er derfor muligt at komme med nogle konkurrencedygtige priser. Hvis uheldet skulle være ude og der opstår tekniske udfordringer, så skal I blot ringe til vores døgnvagt. Vi vil derefter gå i gang med at løse problemet gratis. Du er dermed garanteret en god løsning med Forever Green, da du får en god service og spare penge. Hvis du ønsker mere information om ordningen er du velkommen til at kontakte os.
 • Hvorfor er det en god idé?

  Med vores Forever Green i hånden, vil der altid være en servicepartner, som sikrer, at teknikken og produkterne fungerer. Som kunde hos os skal du derfor ikke ringe efter dyre teknikere, have viceværten til at løse opgaven eller have et lager med forskellige reservedele, hvis uheldet er ude. Vi sidder klar med præcis de reservedele, som du skal bruge.